11cdd4f267f7f0071ff0ded0def9754e183808c9

Tänk att du har suttit i ett mötesrum i snart 1,5 timme. Klockan är tjugo över två. Luften börjar bli riktigt unken. Det har pratats om alla möjliga saker utan någon tydlig röd tråd. Mötesledarens monotona röst och oändligt långa Powerpointpresentation har fått dig att nicka till emellanåt. Det är aningens oklart varför du är med och ni är flera som har “smygtittat” en hel del i mobilen. Mötestiden närmar sig sitt slut och du drar en lättnadens suck när dörren äntligen öppnas och du kan fokusera på allt du behöver göra på riktigt…

Jag gissar att du kan känna igen dig i något av detta - efter den här kursen kommer de möten som du ansvarar för vara något helt annat!

Välkommen till kursen som utvecklar dig som mötesledare. Under 20 vardagar får du ett kort mejl med inspiration och en uppgift. Målet är att du ska få ny kunskap, konkreta tips och utmanas i hur du planerar och genomför möten idag och vad du konkret vill utveckla.

Du kommer att uppmanas att skriva ner svaret på uppgifterna successivt. Ta fram ett papper, använd telefonens "anteckningar", börja skriv på ett mejl och spara som utkast, gör en ny anteckning i Evernote eller det som passar bäst för dig.

Nu kör vi!

Uppgift: Tänk på det sämsta mötet som du har deltagit på. Vad var det som gjorde det dåligt? Notera två konkreta saker.


Vi hörs!

Fredrik Bauer

www.motesutveckling.se