2d8f40b1ea7ba2ea8e05bb3581e3ad41bd4e4300

Nu är kursen slut och jag hoppas du har fått ut mycket av den. Kanske har du märkt att vissa bitar har varit lättare och andra svårare? Oavsett så tackar jag för att du har tagit dig tid att slutföra kursen.

Skriv gärna till mig på [email protected] och ge mig lite feedback vad som har varit lätt eller svårt och kanske givande. Du kan även få feedback på de utmaningar som du har i att vara närvarande.

Vill du fortsätta utforskandet i att bli mer närvarande kan du anmäla dig till min onlinekurs i mindfulness som är helt gratis. Du kan anmäla dig och läsa mer här: anmäl dig till en kurs i mindfulness online

Under kursen får du lära dig hur mindfulness fungerar, varför mindfulness är bra & prova på mindfulnessövningar. Du får också ta del av utvalda, tankeväckande berättelser för reflektion plus utmaningar som hjälper dig att bli mer närvarande i ditt liv och vardag.

Kursen är alltså ett program där du kan uppleva och prova på många delar av mindfulness helt gratis. För att anmäla dig eller få mer information går du till: läs mer och anmäl dig till onlinekursen i mindfulness


Lycka till!
Mikael