2d8f40b1ea7ba2ea8e05bb3581e3ad41bd4e4300

Välkommen till denna kurs i att bli mindre frånvarande!

Det är en kurs för dig som vill hitta verktyg och övningar för att bli mer närvarande i din vardag och släppa på autopiloten. Kanske märker du att du ofta är någon annanstans i tankarna eller att du har svårt att fokusera på det som händer nu.

Det kan vara så att det finns delar i ditt liv eller delar av dig själv som du ogillar. Vissa av oss flyr detta och stänger av och går på autopilot. Andra blir mer frustrerade och arga. Oavsett så tappar vi närvaron i det vi gör och missar de små sakerna runt om oss.

Denna kursen kommer inte åtgärda allt av det men den är en start och den kan göra det tydligare i hur det ser ut för dig och vad du har för utmaningar. Du får några verktyg och förhållningssätt som du sedan kan utforska vidare. Kursen går över cirka två veckor och varje vardag får du ett mail med något verktyg eller övning eller förhållningssätt att utforska.

Jag hoppas kursen ska ge dig lite insikter och större medvetenhet om dig själv. För bästa effekt så föreslår jag att du läser det mail som skickas ut varje dag under vardagar och har det med dig i din vardag. Tanken är alltså att du ska kunna ha det med dig i din vardag och kunna användas i det du gör.

På tal om tanken så handlar första kursavsnittet om tankar så var lite extra uppmärksam på dina tankar och vad de gör med dig tills vi ses i nästa mail. :-)


Lycka till!
Mikael