Cd597035730e71a9b7b951b0ab1f264b624cbeb1

Det är måndag och tre veckor sedan jag skickade ut mitt senaste brev. Sedan dess har jag upplevt fantastiska stunder med nära familj och vänner, njutit av sommarens skönheter, dagligen påmint mig själv om att bara ta ansvar för mig själv och upptäckt att världen inte gått under bara för att jag inte skickat ut brev. 

Jag känner mig närmare mig själv än jag någonsin tidigare gjort. Jag känner och förstår min kropp, mina tankar och beteenden mer än jag någonsin tidigare gjort. Nyfiket ser jag fram emot att komma ännu närmare genom att ta ett okänt, sårbart steg i taget. 

Att skriva dessa brev har definitivt varit ett av de stora stegen jag tagit mot att komma närmare mig själv men nu känner jag att det är dags att leta efter nya stigar. I mitt första brev skrev jag att repetition är nyckeln till mycket och jag vill säga det igen. Du kan gå mejlkursen hur många gånger som helst för att repetera och påminna dig själv om olika sätt att leva mer medvetet och glädjefyllt på. 

Mina känslor av tacksamhet till dig är enormt starka. Oavsett om du har läst enstaka eller alla brev, oavsett om du svarat ett ord eller långa stycken, oavsett om du bär armbandet jag gjort varje dag eller ser det när du rotar i en låda. Tack för att du tagit del av detta. 

Jag älskar möten med nya människor så tveka aldrig på att höra av dig om du har lust att mötas upp för en promenad eller vad som än skulle falla oss i smaken. Jag tror att du och jag, med hjälp av en kedjereaktion, kan få tusentals människor att känna mer glädje. Armband kan fortsätta göras i mängder och kursen får spridas till precis hur många som helst. 

Ta hand om dig själv, var nyfiken, ta ett steg i taget och kom ihåg att du är den enda du säkert kommer spendera hela ditt liv med, var snäll mot dig själv. 

Massor av kärlek, 
Elin - [email protected]

Vill du bära en påminnelse kring din arm och i din plånbok?
Swisha 25 riksdaler med din adress till 0727037289 så skickar jag ett armband och visitkort hem till dig!