A1b9b5b3623c90a26139a9052995f6eeda3a9bfe

Det är snart dags igen, jag har gjort det många gånger nu och det känns fortfarande lika märkligt. Att lämna en vardag med rutiner för att bygga upp nya. Att lämna fantastiska människor bakom mig för att träffa nya. Att säga hejdå, men på återseende.

Mitt första år på högskolan lider redan mot sitt slut. Det gick upp för mig i förrgår att jag har haft min sista lektion tillsammans med min nuvarande klass. Det var då den där märkliga känslan kom, den där jag får när jag vet att jag ska skiljas från människor jag träffat dagligen under en lång tid.

Jag ska ta ett studieuppehåll för att åka tillbaka till Australien och förverkliga en av mina drömmar, att gå en yogalärarutbildning. Jag är hur exalterad som helst och längtar som en galning vilket bidrar till den där märkliga känslan som spretar åt alla håll. Jag behöver lämna något bra för att kunna göra de där jag längtar efter, bittersweet. 

De närmaste dagarna uppmanar jag dig att våga drömma och försöka se hur dina drömmar kan bli verklighet om du bara vill och är beredd att göra vad som krävs för att nå dit. Det kan innebära en del märkliga känslor och att du måste lämna saker bakom dig som du egentligen velat ta med dig på vägen. Är det större bittra känslor jämfört med ljuva kanske det inte är något du är beredd att göra men låt inte få bittra känslor hindra dig från starka ljuva. 

Även om jag har gjort det många gånger under de senaste åren känns det fortfarande konstigt att lämna något bra och tryggt för att kasta mig ut i det okända men jag vet att det är vad jag behöver göra för att upptäcka mer fantastiska saker. Nu är det snart dags för nya äventyr.

"How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard." -Winnie the Pooh

Stora glädjekramar, 
Elin

Vill du bära en påminnelse kring din arm och i din plånbok?
Swisha 25 riksdaler med din adress till 0727037289 så skickar jag ett armband och visitkort hem till dig!