3432fc12e39376967a48ed92c7f19ece8b22ed37

Det är måndagmorgon, jag har precis kommit innanför dörren i lägenheten efter dagens första timme med frisk luft. Lägenheten är full, inte av vem som helst utan min fantastiskt fina amerikanska familj som är på besök i Sverige.

Med lägenheten full bestämde jag mig för att göra min meditation utomhus. Jag upptäckte snabbt utmaningar med detta jämfört med att sitta inne. Tankar om att folk tittar på mig och dömer, smådjur som flyger, kryper och vilar mot min hud och betydligt fler och högre ljud.

Några av ljuden som mitt medvetna fastnade vid var alla dörrar som öppnades och stängdes. Tankarna började vandra över dörrar som jag öppnat och stängt under åren och vad de har lett till.

De närmaste dagarna uppmanar jag dig att uppmärksamma dörrar som jag öppnar och stänger i vardagen. Öppnar du de dörrar du vill? Du kanske inte är redo att ställa dem vidöppna men i alla fall lite på glänt? Åt andra hållet kanske det är dags att stänga en dörr ordentligt?

Att öppna en dörr kan vara att le mot människor som passerar förbi dig, att stänga en dörr kan vara att inte låta människor sno din energi. Att öppna en dörr kan vara att bjuda in grannen på middag, att stänga en dörr kan vara att ge dig själv ensam tid. Stort eller litet, uppmärksamma dörrar du stöter på och, utan dömande, undersök om du vill öppna eller stänga dem. 

"Close some doors today not because of pride, incapacity or arrogance. But simply because they lead you nowhere." -Paulo Coelho

Stora glädjekramar, 
Elin

Vill du bära en påminnelse kring din arm och i din plånbok?
Swisha 25 riksdaler med din adress till 0727037289 så skickar jag ett armband och visitkort hem till dig!