73b0dcbf821a3a472e36f9d8fa3f5385b7343fc6


Jag trodde jag visste hur världen fungerade …

… tills jag träffade Ding.


Är du redo för en nivå till? Det kan bli omtumlande.

Redan Einstein upptäckte att materia och energi är samma sak. Energi är ljus. Vi människor också. Och alla djur och växter. Atomkärnan består av protoner och neutroner. I ett moln runt atomens kärna kretsar elektroner. Går man allra längst in i de subatomära partiklarna i atomerna hittar vi ingenting. Just det, ingenting. Det är bara ljus som poppar in och ut ur verkligheten en hysterisk massa gånger varje sekund. Ingenting är alltså av solid materia utan allt vibrerar av energi på olika våglängder. Vad betyder det i praktiken? Jo, att vi varseblir föremål och händelser genom att ställa oss i resonans med dem, alltså genom vara på samma våglängd som dem.

Nu kan vi snacka om att skapa!

Vi är även omgivna och uppfyllda av en kropp av ljus - den biofotoniska fältkroppen som gör att vi människor hänger ihop med varandra. Har du någon gång tänkt på en person och sekunden efter ringer den personen? Det beror på att personens intention nådde dig innan telefonsamtalet gjorde det. Alla har varit med om det ändå finns det de som förnekar att det skulle kunna vara så.

Vi kommunicerar alltså med varandra genom att skicka ut intentioner. Sen tar vi emot med vår intuition. Och det är först när vi är sanna mot oss själva som vi kan utstråla energier som ger oss upplevelser som vi vill ha. Om vi inte är sanna mot oss själva sänder vi ut en falsk bild av oss själva.


Så kom ihåg att om ditt liv inte ser ut som du vill så beror det alltid på att det är för lite DU i det.


Forskare, doktor i sociologi och författare Brené Brown skriver i sin bok ”Våga vara operfekt”: "Tillhörighet är människans medfödda längtan efter att ingå i något större. Eftersom denna längtan är så grundläggande försöker vi ofta möta den genom att anpassa oss och vara till lags, vilket inte bara är ett substitut för tillhörighet utan dessutom ett hinder. Eftersom äkta tillhörighet bara uppstår när vi visar upp vårt sanna, operfekta jag för världen kan vi inte känna tillhörighet så länge vi inte accepterar oss själva."

Jag har nu accepterat att min personliga utveckling är en operfekt resa och jag känner mig nöjd med hur det är nu och samtidigt är jag nyfiken på och ser fram mot vad som ska komma. Jag känner tillit till att det kommer bra saker utan att lägga mig i HUR det ska gå till.

Jag litar på livet.

Är du också redo att göra det?

------

Så, nu är det slut på den här berättelsekursen. Här får du ett sista supertips - en fråga som du kan lägga som påminnelse i telefonen, skriva på alla speglar eller varför inte tatuera på armen?

VAD VILL JAG UPPLEVA NU?

Det är du som väljer så var noga med ditt val.
Det är ändå du som väljer vem du är.
Jag är dina drömmar, jag är den som aldrig säger nej.
Jag är apan som liknar dig.
Jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv.
Jag är apan som liknar dig...

(Ur Olle Ljungströms låt ”En apa som liknar dig”)


------


Vill du inspireras till mer flow?

Jag håller på att producera en mer omfattande kurs. I den blir det mer musik, det blir tips på böcker, länkar till föreläsningar, meditationer, tapping m.m. som har hjälpt mig på min resa. Håll utkik i inspirationsbreven!

Jag inspirerar dig också gärna individuellt till ett skönare liv. Eller så drar vi igång ett stort flow-program på din arbetsplats i samarbete med HR-avdelningen. Hör av dig!

Hej så länge!

Lisa Sjöström

[email protected]

roomforflow.se

Inspirationsbrev

Instagram

LinkedIn

När du skriver upp dig som prenumerant på inspirationsbrevet får du en gratis 24-sidig PDF med 3 GRUNDLÄGGANDE INSIKTER FÖR MER FLOW I LIVET.

----

I don’t want to spoil the ending for you but everything is going to be okay.

Citatet på bilden kan du köpa som klistermärke m.m. i min Society6-shop.