E234b78f7514118739e37a284ae870f5d4b40f14


Jag brukade kallas glädjespridare och energigivare. Och jag har fått vara med om fantastiska saker, till exempel att få mina tre underbara barn. Ändå var det en hel del som strulade och mitt liv hade inte blivit riktigt som jag hade tänkt mig. Jag fick utmattningssyndrom. Jag fattade inte varför …

… tills jag träffade Ding.

Jag förstod då att VARFÖR är livets viktigaste fråga. Om man inte förstår varför något har blivit som det har blivit är alla försök att göra något åt det som att sätta plåster på ett infekterat sår. Minsta barn frågar ju varför. Varför regnar det? Varför måste jag knäppa jackan? Varför måste jag gå och lägga mig? Om någon i en folksamling knuffar till mig kanske jag först blir irriterad men när jag ser att hen är blind förstår jag varför det hände och min reaktion blir en helt annan. Och det på typ 0 sekunder! Tänk så snabbt det går att ändra sina tankar!

Du vet den där dörren? Efter mycket funderande formulerade jag ett antal ”nycklar” för att ta mig igenom den, som jag önskar att jag hade plockat upp längs vägen i mitt liv. Ding hade säkert försökt berätta för mig vilka nycklarna var, men jag hade varit för upptagen för att lyssna. Jag hade tystat ner henne genom att snabbt springa vidare till nästa grej jag tyckte att jag behövde fixa.

Det är de nycklarna som den här berättelsekursen bygger på. Eftersom den är baserad på min resa att gå från utmattning till ett skönt vardagsflow kommer kanske inte alla mina nycklar att passa i ditt liv. Så se om du känner igen dig i min berättelse och lyssna sen på din egen inre röst och experimentera med vilka nycklar du saknar för att öppna dörren till ditt härligare liv.

En sak är i alla fall säker: Oavsett vad vi har varit med om har vi alla samma möjlighet att välja ett nytt NU. Och det är faktiskt enkelt. Bara genom att bestämma oss för att hitta nycklarna har vi ändrat nuet och framtiden.


Uppgift
Hur ser ditt drömliv ut? Skriv ner det utan att tänka på några som helst begränsningar. Fundera sen på vad din inre röst skulle vilja att du gjorde.


Nyfiken på mer flow?

Hör av dig så bokar vi in en workshop bara för dig. Jag kan tipsa dig om hur du hittar dina nycklar till flow.

[email protected]

roomforflow.se

inspirationsbrev

Instagram

LinkedIn


There is no continuity other than what we think and believe that we know. (Brian D. Ridgway)

Citatet på bilden kan du köpa som klistermärke m.m. i min Society6-shop.