46eb30330bf8d2204a63c9f156f7415fe3c387e4

Genom att samla in email-adresser antingen på er hemsida, vid bokningstillfällen eller på andra sätt så får ni en grym möjlighet att hålla kontakt med era kunder. 

Ni kan då skicka ut snygga nyhetsbrev och erbjudanden till folk som ni vet har besökt antingen er sajt eller restaurang. Dessutom gratis. 

Så att lägga till ett fält på er hemsida där man kan skriva in sin mail och få erbjudanden och nyhetsbrev kan vara något ni bör överväga. Att hålla kontakten med stammisar och tidigare gäster är minst lika viktigt som att få nya. 


En tjänst som ni kan använda för nyhetsbrev och mail-listor är Mailchimp. Där kan du designa nyhetsbreven och hålla koll på era listor och se vilka som öppnar mailen m.m.

Länk här: http://mailchimp.comDet var det sista tipset i den här serien! Kul att du var med fram till slutet!

Hoppas det fanns något som ni kan använda och hjälper er restaurang framåt. Har ni några frågor eller vill diskutera mer får ni jättegärna kontakta oss på våra sociala medier eller på [email protected] Och har ni inte redan gjort det får ni gärna kika in och ansluta er på www.cheffle.se - Sveriges mötesplats för restaurangbranschen.


Lycka till!

Varma hälsningar önskar jag (Max) och alla vi andra på Cheffle!