94e1a9500cbad97f17c156980a946fa5b8666f1c

Nu ställer du de rätta frågorna! Du har fattat att e-postsadresser är kontakter som du äger och som du således har kontroll över. Här är tre tips på hur du kan få in e-postadresser:

1. Daily bits of (DBO): Ja, vi gör reklam för oss själva men idag finns det få sätt som är lika smidiga som vår tjänst. DBO är en kursportal där du växlar in din kunskap mot e-postadresser. Vi vet att det du försöker marknadsföra går att paketera som en kurs, precis som vi gjort med denna kurs. Inte nog med att DBO ger dig 10-30 dagliga kontaktytor med personer som gillar det du har att säga, du får behålla adresserna till alla som gått din kurs!

2. Nyhetsbrev på sajten: Har du en blogg så är det självklart att du ska ha ett “skriv upp dig på vårt nyhetsbrev”-formulär på varje sida. Jag (Niklas) använde wordpress-pluginen Listbuilder (länkar i slutet av inlägget) för min blogg 52beteenden. Bloggen hade 4500 unika besökare på ett år (lite) men jag fick ihop 467 prenumeranter till mitt nyhetsbrev (mycket!). Jag har slutat blogga på sajten men håller ändå kontakt med dem via nyhetsbrevet varje månad.

3. Presenter: Människor älskar saker som är gratis. Det finns massa sätt att ge bort saker gratis. Själv brukar jag då och då sätta ihop ett antal bloggposter jag skrivit till en e-bok (läs pdf). Be personer som vill ha din e-bok att mejla dig och vips! så har du börjat samla in e-postadresser.

Sist men inte minst: köp ALDRIG e-postadresser från något register. Människors inbox är för oss en helig plats och ska inte besudlas av mejl de inte vill ha. När det gäller e-post, som så mycket annat här i livet, så slår kvalitet alltid kvantitet.

Tips!
Verktyget List builder.
Exempel på hur jag (Niklas) har jobbat med presenter.