12b7debd34bb01044a9fa8f1695889661b194ccd

Tusen tack för att du gått kursen om marknadsföring och försäljning med Periscope. Jag hoppas att du fått med dig en hel del konkreta råd och att du nu har en plan för din Periscope-närvaro eller Facebook Live-sändningar.

Rockin5 hjälper företag och organisationer att få aktiva och engagerade följare på sociala medier. Med vår tjänst Content Ready to Go har vi gjort jobbet åt dig! 

Med Content Ready to Go får du stöd genom hela produktionsprocessen. Använd våra listor med call-to-actions, olika typer av frågor, och mycket mer, som gör det enkelt för dig att blixtsnabbt sätta ihop engagerande inlägg som är helt unika för just ditt företag. 

Vi tillhandahåller även mallar och stöd för strategi och planering av företagets närvaro på sociala medier. 

Dessutom kan du välja bland en mängd av färdiga och professionellt producerade inlägg som du helt enkelt kan kopiera och klistra till ditt eget företags sociala konton. Färdigt! 

På några få minuter varje dag får du full kontroll över och bästa effekt av dina sociala mediainsatser med ökad försäljning och aktiva följare som förvandlas till lojala fans av ditt varumärke.  

Läs allt om Content Ready to Go och testa själv hur enkelt det är!

Som tack för att du går den här kursen på Daily Bits Of, ger vi dig 30% rabatt på Content Ready to Go årsabonnemang, om du anger värdekod DBOS30 vid din beställning

Lycka till med dina scopes! :)