D11096be9fbe64b553a100c577b0e9aa739cc6e0

Tusen tack för att du följt vår kurs på Daily Bits Of!

De råd vi publicerat här blir med nödvändighet pyttesmå korta 'bitar' av betydligt mer omfattande material. Nyfiken på att lära dig mer om att lyckas på sociala medier?

Välkommen att ta en titt på vår webbplats Rockin5.com 

Önskar du mer engagemang bland dina följare? Har du svårt att hinna med att publicera tillräckligt med innehåll för sociala medier? Rockin5 har gjort jobbet åt dig! 

Med vårt abonnemang Content Ready to Go får du stöd genom hela produktionsprocessen. Använd våra listor med call-to-actions, olika typer av frågor, och mycket mer, som gör det enkelt för dig att blixtsnabbt sätta ihop engagerande inlägg som är helt unika för just ditt företag. 

Vi tillhandahåller även mallar och stöd för strategi och planering av företagets närvaro på sociala medier. 

Dessutom kan du välja bland en mängd av färdiga och professionellt producerade inlägg som du helt enkelt kan kopiera och klistra till ditt eget företags sociala konton. Färdigt! 

På några få minuter varje dag får du full kontroll över och bästa effekt av dina sociala mediainsatser med ökad försäljning och aktiva följare som förvandlas till lojala fans av ditt varumärke.  

Läs allt om Content Ready to Go och testa själv hur enkelt det är!

Som tack för att du går den här kursen på Daily Bits Of, ger vi dig 30% rabatt på Content Ready to Go årsabonnemang, om du anger referenskod DBOS30 vid din beställning

Vi har även andra tjänster som skräddarsydda lösningar, föredrag, med mera. Har du frågor kring våra tjänster får du gärna höra av dig till mig.

Rock on!

/Meta på Rockin5.com

E-post [email protected]

@rockin5com på sociala medier