B2bbd1aeb73c547d2600d84336120bd5d8206780

Varmt välkommen till den här kursen om stress och utmattning! 

I kursen kommer du att få lära dig vad stress egentligen är, hur du påverkas på kort och lång sikt av att vara stressad och vad som leder till utmattning. 

Du kommer också att få lära dig varför det främst är starka och omtänksamma människor som blir utmattade och till sist får du några enkla metoder som hjälper dig att stanna upp, ta hand om dig själv och inte ställa orimliga krav på vad du ska prestera. 

**

Jag som kommer att vara din kursledare heter Karin Isberg. Jag är livscoach, utbildad i neurovetenskap och jag har själv lidit av både utmattning, depression och ångest. Jag har också legat i koma och opererat bort en hjärntumör.

Det var den här perioden i mitt liv som på allvar fick mig att intressera mig för hur kropp, hjärna, tankar och beteenden hänger ihop. Sedan dess ägnar jag mig på heltid åt att studera hjärnan, stress och mentalt välmående. 

Idag föreläser jag om stresshantering, mental hälsa och mindfulness. Utöver det coachar jag chefer och har skrivit fem böcker om skilsmässa, depression, stress, relationer och livsbalans.


Vill du komma i kontakt med mig?

Du når mig på [email protected] eller 0706-96 13 16


Vill du få Veckans coaching på måndagar och Dagens mening varje vardag?

Följ mig på Instagram eller Facebook:


Vill du bli min privata Facebook-vän?

Det får du givetvis gärna bli. 


Jag ser fram emot de kommande veckorna tillsammans med dig i den här kursen!


Dagens mening / Spara ner:


www.karinisberg.se
www.mentalmasters.se