9a99d22f306334341a72dde722b68444b1719580

1440 minuter har du till ditt förfogande varje dygn. Tid är den mest rättvist fördelade resursen i världen, om inte den enda, vi har alla samma mängd minuter att tillvara varje dag.

Hur prioriterar du din tid? Spenderar du mycket tid till måsten och borden som tar över tiden för saker du tycker är kul och som du mår bra av? Säger du ofta att du måste jobba men aldrig att du måste vila? Känner du ofta att du borde träna men aldrig att du borde sätta dig ner och bara andas?

Många av oss lägger mycket av vår tid av livet på studier följt av arbete för att vi ska kunna livnära oss. Med tanke på hur mycket tid i våra liv vi fördelar till detta område anser jag att det är av högsta vikt att välja ett arbetsområde som du tycker är kul, som du mår bra av, förena nytta med nöje. Känner du att du hamnat fel? Det är aldrig för sent att börja om.

Se upp för tidstjuvar men bli uppmärksam på att det inte bara är människor som kan vara tidstjuvar. Ibland kan diskussioner om hur omöjligt det ska bli att hinna med en uppgift ta mer tid och energi än att göra själva uppgiften. Personligen har mina egna nedvärderande tankar om mig själv varit min största tidstjuv tillsammans med oförmågan att kunna leva nu, jag har spenderat alldeles för många timmar i dåtiden och framtiden.

De kommande dagarna vill jag uppmana dig att uppmärksamma hur du prioriterar din tid. Öka kvalitén och minska stressen, uteslut sådant som stjäl tid och energi. Jämför hur mycket tid olika saker tar mot hur mycket energi du får ut av dem, är det värt det?

Ta hand om dig själv, tänk på att den enda människan du säkert kommer spendera hela ditt liv med är dig själv. Våga vara annorlunda, vi är alla här av olika anledningar, vilken är din? Den uppmanar jag dig att prioritera din tid till. 

"Either you run the day, or the day runs you." - Jim Rohn

Stora glädjekramar, 
Elin

Vill du bära en påminnelse kring din arm och i din plånbok?
Swisha 25 riksdaler med din adress till 0727037289 så skickar jag ett armband och visitkort hem till dig!