61d4b5a54002209163c93e77c1acb3f49127f029

Hej Vi har nu kommit halvvägs igenom denna introduktionskurs i mindfulness. Idag är en pausdag där du kan reflektera över vad du lärt dig hittills.

Har du t ex. upptäckt några vanemönster du inte varit medveten om tidigare? Eller blivit varse hur andningsrytmen hänger samman med dina tankar, känslor och stressnivån i livet?

Skulle du redan nu tycka att mindfulnessträning är något du verkligen vill ge en ärlig chans så vill jag passa på att tipsa dig om vårt grundprogram i mindfulnessträning som är onlinebaserat liksom denna kursen.

I kursen kommer du lära dig tjugotals unika mindfulnessövningar, ännu mer inspirerande forskning och få flera insikter i dina tankar och känslor. Insikter som gör att du kan ta bättre beslut i ditt liv, minska din stress och som på sikt faktiskt kan ge dig ett godare liv, med allt vad det kan innebära för just dig.

Då jag vet hur svårt det kan vara att faktiskt ta sig tiden till att öva så tar kursen bara 15-20 minuter per dag att genomföra, något jag tror de flesta av oss faktiskt har tid med, oavsett hur upptagna vi än må känna oss.

Till dig som påbörjat vår introduktionskurs här på DailyBitsOf så erbjuder vi en rejäl rabatt på onlinekursen!

945kr istället för ordinarie pris på 1.500kr.

Du använder rabattkoden dailybits1 för att ta del av erbjudandet och köper kursen gör du här. Dessutom får du tillgång till kursen ett helt år och kan göra de 35 kursdagarna helt i din egen takt.

På denna länk kan du läsa mer om kursen, hur du köper den och vad andra kursdeltagare har tyckt om kursen.

Du får även ett kursintyg när du genomfört programmet som beskriver dina nya kompetenser.


Här är utlåtanden från två personer som gått träningsprogrammet:


”Har du som jag en hektisk vardag fylld av prestation, krav och saker att göra? Oavsett om jag tror jag behöver eller hinner med mindfulness eller inte har jag lärt mig att uppskatta tiden för egen närvaro. Jag har lärt mig att komma i kontakt med alla tankar som flyger runt, landa i mig själv och samtidigt fått närmare kontakt till mina känslor och min kropp.


På så sätt har jag lättare att ta rätt beslut i min vardag och behålla ett inre lugn. Albin leder övningarna fantastiskt bra och att göra övningarna dagligen har gett mig en rutin jag börjar känna att jag aldrig vill vara utan. Rekommenderas varmt att testa och sedan ha en åsikt om det är för dig eller inte. Och ge det en ärlig chans.”


- Sofia Bengtsson


Jag tycker att kursen ger en helhetsbild av vad mindfulness verkligen innebär som innefattar många delar.  Kursen har hjälpt mig att göra en sak i taget genom att stanna upp och reflektera över min vardag. Eftersom jag har en 2,5 åringen hemma är det en utmaning och ibland svårt. Vissa saker måste förberedas för att få ihop vårat livspussel men utan för mycket autopilot på.


Jag har lärt mig att stanna upp i vardagen och ta små mikropauser. Ibland får vissa saker helt enkelt vänta. Jag har en stundtals en del värk i kroppen och jag har lärt mig att uppmärksamma mina mönster som är en bidragande orsak till detta.


Jag ser kursen som en ingång till vidare utveckling i livet. Det är en oerhörd möjlighet att kunna göra det online då du kan göra det när det passar dig. Du behöver inte åka iväg någonstans.


- Kristina Götherström